Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor -Kulüp genel sekreteri Yener: Dünya futbolunda adını duyurmuş üst düzey bir oyuncu düşünüyoruz


TRABZON (A.A) - Hollanda ve Almanyada olmak üzere 2 etap yurt dışı kamp çalışmaları gerçekleştiren Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından hazırlıklarına kendi tesislerinde yeniden başladı.
     Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan antrenmana izinli olan Volkan Şen katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Halil Altıntop doktor kontrolünde takımdan ayrı koşu yaptı.
     Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda lastik ve sağlık toplarıyla kuvvet çalışması yapıldı. İdmanın devamında savunma ve hücum oyuncuları iki grup halinde taktiksel çalışma gerçekleştirdiler. Antrenman 20 dakikalık aerobik koşuyla son buldu.
     Teknik direktör Şenol Güneş, taktik çalışmada futbolcularına zaman zaman uyarılarda bulundu.
    
     -Yener: Transferin 13 Ağustosa kadar mutlaka bitmesi lazım-
    
     Antrenmanı kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ile birlikte izleyen kulüp genel sekreteri Hasan Yener, basın mensuplarına transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
     Yener, transfer yapma düşünceleri olduğunu ve bunu hep söylediklerini belirterek, Bu düşüncemizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Genel menajerimiz Giray Bulakın bu konuda çalışmaları var. Şenol Güneş ile bir araya geldiler. Çalışmalar doğrultusunda öncelikle forvet hattına bir transfer hedefliyoruz. Daha sonra da mümkün olursa bir sol stoper gibi bir düşüncemiz var. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Ama henüz şu anda netleşmiş bir şey yok ifadelerini kullandı.
     Alacakları oyuncunun çok kaliteli bir oyuncu olacağını ifade eden Yener, Dünya futbolunda adını duyurmuş üst düzey bir oyuncu düşünüyoruz. Trabzonspor, şu anda alacağı oyuncuyu tartışırsa bu oyuncunun takıma katkısı olmazsa böyle transfer yapmanın anlamı yok. Bu tür transferleri yapmak kulübe fayda değil, aksine zarar getirir diye konuştu.
     UEFAya takım kadrolarını 13 Ağustosa kadar bildirmeleri gerektiğini vurgulayan Yener, Bunun için transferin 13 Ağustosa kadar mutlaka bitmesi lazım. Çünkü alacağımız oyuncuyu oldukça büyük bir maliyetle kadromuza katacağımızı düşünürseniz UEFAda bu oyuncuyu kullanmamak bizim için oldukça olumsuz bir durum olur dedi.
    
     -Antrenmanlar basına kapandı-
    
     Teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonda yapılan ilk çalışmanın ardından antrenmanları basın mensuplarına kapattı.
     Bu akşamdan itibaren olmak üzere 11 Ağustostaki Orduspor ile yapılacak hazırlık maçına kadar antrenmanların basın mensuplarına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleşeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER