Trafik kazaları için önlem alınmasını isteyen

Trafik kazaları için önlem alınmasını isteyen grup, yolu trafiğe kapattı


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı İlköğretim Okulu velileri, öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan bir grup, Fatih Mahallesi Yapraklı Yolu üzerinde önceki gün meydana gelen trafik kazasında bir öğrencinin yaralanması nedeniyle yolu trafiğe kapattı.
     İsmail Hakkı Karadayı İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Fulya Aygören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki yıldır birçok kuruma başvurmalarına rağmen yol üzerinde, herhangi bir önlem alınmadığını söyledi.
     Bir öğrencisinin önceki gün trafik kazası sonucu beyin kanaması geçirdiğini, 2 yıl önce de bir öğrencinin aynı yolda trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini anlatan Aygören, yolun trafik ışıkları ve trafik ekiplerince kontrol altına alınmasını istediğini söyledi.
     Öğrenci velisi Veysel Kürük ise iki yıldır kendilerine verilen sözlerin tutulmasını beklediklerini belirterek, Bu yolda çocuklarımız her an ölümle burun buruna geliyor. Yol üzerine araçların hızını kesecek hız tümsekleri istiyoruz dedi.
     Velilerin yolu kapatması üzerine olay yerine Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, daha sonra İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu geldi.
     Emniyet Müdürü Zoroğlunun, üç veliyi Karayolları Şube Müdürü ile görüştürme sözü vermesi ve çözüm için gerekli önlemlerin alınacağını söylemesi üzerine, eylem sona erdi.
     Eylem nedeniyle yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı.
    
     Muhabir : Özgür Alantor / Sinan Özmüş
     Yayıncı : Fazilet Özer
<< Önceki Haber Trafik kazaları için önlem alınmasını isteyen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER