Travel Turkey Fuarına doğru

Travel Turkey Fuarına doğru -İzmirde 6-9 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek fuarın basın sponsoru olan Anadolu Ajansı Türkiye Fotoğrafları Sergisi açacak


İZMİR (A.A) - Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Konferansı, 6-9 Aralık tarihleri arasında Uluslararası Fuar Alanında düzenlenecek.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir, turizm sektörüne yeni destinasyonlar kazandıracak ve ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacak bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak.
     İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, ve Hannover Messe International İstanbul işbirliğinde bu yıl 6ıncı kez gerçekleştirilecek fuara, 20ye yakın ülke ve 60dan fazla ilden 700ü aşkın firma katılacak. Fuarda, Karadağ partner ülke, Kastamonu ise partner il olarak yer alacak.
     Özellikle uluslararası ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen fuarda Türkiyenin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtılacak.
    
     -11 ülkeden satın alma heyeti-
    
     Türkiyeye gelen turist sayısını, turist gönderen ülke sayısını artırmak hedefiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da çok farklı ülkelerden gelen ve turizm satın almacısı niteliği taşıyan 50ye yakın konuk fuarda ağırlanacak.
     Bu yıl, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Konferansı için 11 ülkeden satın alma heyeti çalışması yapıldı. Türk Hava Yolları desteğiyle gerçekleştirilen Hosted Buyer programı kapsamında ABD, Azerbaycan, Danimarka, Endonezya, Hindistan, Güney Afrika, İspanya, İtalya, Uganda, Kanada ve Rusyadan satın alma heyetleri konaklama ve ulaşım masrafları karşılanarak İzmire getirilecek.
     Program çerçevesinde, özel konuk statüsüyle fuara davet edilen yabancı turizmcilere fuar kapsamında düzenlenecek workshop programlarında, Türk turizmcilerle buluşma, bağlantı kurma olanağı sağlanacak.
     Çeşitli panel ve yarışmaların yapılacağı fuarın basın sponsoru olan Anadolu Ajansı da Türkiye Fotoğrafları Sergisi açacak.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber Travel Turkey Fuarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER