TÜREVden AYEDAŞa teşekkür ziyareti

TÜREVden AYEDAŞa teşekkür ziyareti


İSTANBUL (A.A) - Türkiye Engelliler Vakfı (TÜREV) Genel Başkanı Zülfinaz Abedan ve dernek üyeleri, İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞyi (AYEDAŞ) ziyaret etti.
     AYEDAŞdan yapılan açıklamaya göre, TÜREV yöneticileri, AYEDAŞın geçen yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli müşterilere yönelik başlattığı Engelsiz Hizmet uygulaması için teşekkür ziyaretinde bulundu.
     AYEDAŞ Genel Müdürü Mükremin Çepni, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Engelli vatandaşların daha iyi bir yaşam sürdürebilmeleri için birlik ve beraberlik içinde hareket etmek gerekir. Engelli vatandaşların kendi ailemizden biri olduğunu hissederek bu konuda daha duyarlı olunmalıdır ifadelerini kullandı.
     TÜREV Genel Başkanı Abedan da AYEDAŞın elektrik dağıtım hizmetini, engelli müşterilerinin kapısına kadar götürdükleri için teşekkür ederek, uygulamanın tüm kurum ve kuruluşlar için örnek teşkil etmesini diledi.
     Engelli müşterilerin, 444 6 186 numaralı çağrı merkezini arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek yaptıkları tüm başvurular, 3 Aralık 2012den beri mobil ekiplerce kapılarına gidilerek alınıyor.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber TÜREVden AYEDAŞa teşekkür ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER