Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım

Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı fotoğraf sergisi


TRABZON (A.A) - Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının fotoğraf sergisi Trabzonda sanatseverlerle buluştu.
     Vakıf üyeleri arasında düzenlenen "Su, Damladan Deryaya" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergi, bir alışveriş merkezi salonunda açıldı.
     Serginin açılışına, Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Türk Telekom Bölge Müdür Yardımcısı Necmi Mazlum, Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü İlhan Hatiboğlu ve daire amirleri katıldı.
     Hatiboğlu, açılışta yaptığı konuşmada, "Su, Damladan Deryaya" fotoğraf yarışmasına Türkiyenin dört bir yanından 222 eserin katıldığını belirterek, "Üyelerimizin yurdun birçok yerinden çekip gönderdiği fotoğraflar arasında seçim yapmak çok zor oldu. Birbirinden kıymetli bu fotoğrafların daha geniş kitlelere ulaşması için düzenlediğimiz sergileri sürdürüyoruz. Bu eserleri diğer illerimizdeki sanatseverlerle de buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.
     Türk Telekom Bölge Müdür Yardımcısı Mazlum ise Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının, çalışanların bireysel yeteneklerini teşvik etmek amacıyla pek çok sosyal etkinlik düzenlediğini ifade etti.
     Sergi, 27 Mayısa kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER