Türkiye

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçından notlar -Manisanın ilk kez ev sahipliği yaptığı milli maçı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da takip etti


MANİSA (A.A) - Manisanın ilk kez bir milli maça ev sahipliği yaptığı Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşmasını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da takip etti.
     Manisa 19 Mayıs Stadının ilk milli maç heyecanı yaşadığı müsabakaya Egeliler yoğun ilgi gösterirken, karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile yan yana izledi.
    
     -Abdullah Avcının tercihleri-
    
     Teknik direktör Abdullah Avcı, en son Danimarka ile oynanan özel maçın ilk 11inde 3 değişiklik yaparken, o müsabakada ilk 11de yer alan Semih Kaya, Caner Erkin ve Burak Yılmazın yerine Ömer Toprak, Selçuk İnan ile Sercan Sararer sahada yer aldı.
     Necip Uysalın sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı (A) Milli Takımda ilk kez kadroya davet edilen Ahmet İlhan Özek, yedek kulübesindeki 11 isimden biri oldu.
     (A) Milli Takımda en son 15 Ağustos 2012 tarihinde Avusturya-Türkiye maçında ilk 11de sahaya çıkan Selçuk İnan, Çek Cumhuriyeti karşısında da maça ilk 11de başladı.
     Selçuk İnan, aday kadroda yer aldığı Hollanda, Estonya ve Danimarka karşılaşmalarında ise yedek kulübesinde yer almıştı.
    
     -Sivok ilk 11de-
    
     Beşiktaşın tecrübeli savunma oyuncusu Çek oyuncu Sivok, Türkiye karşısında takımında ilk 11de yer aldı.
     Çek Cumhuriyetinde sakatlığı nedeniyle daha önce aday kadrodan çıkartılan kaleci Petr Cechin yerine Lastuvka forma giydi.
    
     -Okan Buruk kulübede-
    
     Ümit Milli Takımının başında bugün Atatürk Olimpiyat Stadında Norveçe karşı sahaya çıkan Abdullah Avcının yardımcılarından Okan Buruk, bu karşılaşmadan sonra Manisaya geldi.
     Müsabakadan önce mehteran takımının bir gösteri sunduğu karşılaşmada tüm tribünler doldu.
     Tribünlerde Manisaspor Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirörene teşekkür ederiz yazılı pankartın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç, şehzadeler şehrine hoşgeldiniz yazılı afişler yer aldı.
     Müsabakadan önce bugün vefat eden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanlarından ve Türk Milli Takımının eski teknik direktörlerinden Doğan Andaç için saygı duruşunda bulunuldu.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Halil Şahin / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER