Ünyede yurt öğrencilerine Liderlik semineri

Ünyede yurt öğrencilerine Liderlik semineri


ORDU (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu işbirliğiyle Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu etüt salonundu kız ve erkek yurdu öğrencilerine Liderlik konulu seminer düzenlendi.
     İstanbul Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Yasemin Dinç Kurt, seminerde, bundan sonraki yıllarda bilginin çok olmasının yanı sıra, beraberinde bilgi kirliliğinin de çok olacağı yüzyıllar olacağını söyledi.
     Liderliğin genel olarak bireyin ortak hedefe ulaşmak için diğer insanların desteğini aldığı ve onları harekete geçirdiği sosyal etki süreci olarak tanımlayan Kurt, Hangi şartta olursa olsun artık 21. yüzyıl, disiplinler arası bir çalışmayla başarılı olmanız gereken bir yüzyıl olacak. O yüzden liderlik konusunu kendi disiplininize taşıyın, kendinize ilke edinin dedi.
     Uygun koşullarda herkesin liderlik yapabileceğini ifade eden Kurt, Her insanda liderlik özellikleri vardır. Çünkü her insanın ben duygusu güçlüdür. Fırsatını bulunca herkes lider olur. Fakat bazı bireyler bu konuda diğerlerinden daha beceriklidir ve öne çıkarlar. Siz de bu öne çıkanlardan olmanız için çalışmalısınız diye konuştu.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Ünyede yurt öğrencilerine Liderlik semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER