Vali Şerif Yılmaz, turizm yatırımlarını tanıttı

Vali Şerif Yılmaz, turizm yatırımlarını tanıttı


KAYSERİ (A.A) - Vali Şerif Yılmaz, Sultan Sazlığı Milli Parkı, Kapuzbaşı Şelaleleri ve Aladağlar Hacer Ormanlarındaki turizm yatırımlarını tanıttı.
     Yılmaz, bir grup gazeteciyle birlikte Sultansazlığı Milli Parkındaki seyir terası, kuş gözetleme kulesi ve ahşap yürüyüş yolunda incelemede bulunarak, parktaki idare binasında, sazlığı görüntüleyen kamera sistemiyle ilgili bilgi aldı.
     Aladağlar Milli Parkı içinde yer alan Hacer Ormanlarındaki konuk evi ve helikopter pistindeki çalışmaları da yerinde gören Yılmaz, Kapuzbaşı Takım Şelalelerini gezdi.
     Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserinin dünyanın her bölgesinden insanın gelip ziyaret edebileceği doğal güzelliklere sahip olduğunu söyledi.
     Ziyaretçilerin doğal güzelliklerin ardından kentten mutlu ayrılmalarını amaçladıklarını ifade eden Yılmaz, Buraya gelen ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını giderebilecekleri tesisler yapıldı. Yurt içi ve yurt dışından daha fazla insanın gelip buraları görmesini arzu ediyoruz. Doğal güzelliklerin bulunduğu bölgelerimiz sanki başka bir dünyada yaşadığınız hissi veriyor dedi.
     Yılmaz, Milli Parklar Genel Müdürlüğünce yapılan yatırımların maliyetinin 1,2 milyon lira olduğunu ve tesislerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Aralık ayında yapacağı toplu açılışlarla birlikte hizmete sunulacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Vali Şerif Yılmaz, turizm yatırımlarını tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER