Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi -Bursa Büyükşehir Belediyespor, Merve Gülaç ile sözleşme imzaladı


BURSA (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon İBA Kimya TED Kolejlilerde forma giyen Merve Gülaç ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulübün başkan yardımcısı İlhan Satık, Acemler Belediyespor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını söyledi.
     Mütevazi bir kadro oluşturduklarını anlatan Satık, "Yerli oyuncu transferinde son olarak Merve ile sözleşme imzaladık. Bu oyuncumuzunda takıma uyum sağlayıp büyük katkı vereceğine inanıyorum" dedi
     Antrenör Emin İmen de yerli oyuncu transferini şimdilik tamamladıklarını vurgulayarak, pasör çaprazı mevkisi için yabancı oyuncu arayışı içinde olduklarını, iki oyuncuyla temaslarının sürdüğünü bildirdi.
     Merve Güleç ise Bursa Büyükşehir Belediyesporun hem ligde hem Avrupa kupalarında hem de Türkiye Kupasında mücadele edeceğini anımsatarak, "Burada bulunmaktan mutluyum. Üç kulvarda mücadele edecek ekibimizin başarısı için tüm gayretimi göstereceğim" diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER