Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi -Ligde üst üste 13. galibiyetini alan Arkas Spor, Çarşamba günü Avrupa Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıkmak için mücadele edecek


İZMİR (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde, deplasmanda Greenwich Saat TED Kolejlileri 3-0 yenerek ligdeki 13. maçını da kayıpsız geçen Arkas Spor, hafta içinde Avrupa Şampiyonlar Liginde 6lı play-off turuna kalmak için mücadele edecek.
     Ligde 13. haftayı namağlup tamamlayan Arkas Spor, 2008-2009 sezonundaki 16 maçlık yenilmezlik serisine biraz daha yaklaştı. Puanını 36a yükselten İzmir temsilcisi, en yakın rakibi Galatasarayın 8 puan önünde yer aldı.
    
     -Hedef Avrupa Şampiyonlar Ligi-
    
     Avrupa Şampiyonlar Liginde de yoluna devam eden Arkas Spor, 12li play-off turu rövanş maçında, Çarşamba günü deplasmanda Polonyadan PGE Skra ile karşılaşacak. Rakibine ilk maçta 3-1 mağlup olan İzmir temsilcisi, Lodz kentindeki Atlas Arenada TSİ 19.00da başlayacak karşılaşmada galibiyet arayacak.
     Rakibini elemesi için hem maçı galip bitirmesi hem de oynanacak altın seti kazanması gereken Arkas Spor, rakibini elediği takdirde 6lı play-off turunda Zaksa (Polonya)-Noliko (Belçika) serisinin galibiyle karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER