Yeşilay ile Yaşamayı Seç etkinliği

Yeşilay ile Yaşamayı Seç etkinliği -Yeşilay Haftası kapsamında 200 kişinin katılımıyla Kocaelide bisiklet turu gerçekleştirildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Bisikletliler Derneği işbirliğiyle Yaşamayı Seç sloganıyla Kocaelide bisiklet turu gerçekleştirildi.
     Anıtparkta başlayan etkinlik öncesinde gazetecilere açıklama yapan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Enver Şahin, Türkiye Yeşilay Cemiyetince Türkiye genelinde Bisikletliler Derneği işbirliğiyle bisiklet turu düzenlendiğini söyledi.
     Amaçlarının Yeşilay Haftası doğrultusunda sağlıklı yaşamla ilgili farkındalık yaratmak olduğunu ifade eden Şahin, organizasyon için iki haftadan beri çalıştıklarını bildirdi.
     Şahin, grubun bisiklet yolunu kullanarak Seka Parka gideceğini dile getirdi.
     Bisikletliler Derneği Kocaeli Temsilcisi Şehnaz Karabulut ise Türkiyenin birçok ilinde Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile söz konusu organizasyonda yer aldıklarını belirterek, bisikletli yaşamı geliştirmek için organizasyonların yararlı olduğunu vurguladı.
     Bisikletliler Derneği üyesi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti gönüllülerinden oluşan 200 bisikletçi, rehber eşliğinde kentte bisiklet turu yaptı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yeşilay ile Yaşamayı Seç etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER