Zilli gözlüğün parası Boydak’tan!

Okuma Süresi 2 dkYayınlanma Pazartesi, Ekim 5 2020
7 bin liralık Zilli gözlük ile poz veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Boydak Holding'in kayyım genel müdürü Alpaslan Baki Ertekin ile gizli ortak mı? Boydak'ın parası ile lüks içinde yüzen Ersoy, Mehmet Metiner'in damadı ve Necmettin Nursaçan'ın oğlu şantajla işadamlarını haraca bağladı. AKP iktidarında rant, rüşvet ve şantajın nasıl meşrulaştırıldığını Samanyoluhaber ekonomi yazarı Turhan Bozkurt, "Zilli gözlüğün parası Boydak'tan" başlıklı makalede dile getirdi.

Prada eşofman ve Zilli gözlük: O paralar Boydak’ın kasasından
TURHAN BOZKURT | Samanyoluhaber

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un lüks hayatından birkaç kare sosyal medyada şaşkınlıkla takip ediliyor. 

Millet 1.800 TL ortalama emekli maaşı ile maişetini idame ettirmeye çalışsa da vekâlet verdiği Ersoy gibi isimler sadece eşofmana tek çırpıda 12 bin lira ödeyebiliyor. 

12 bin liralık Prada eşofman, 7 bin liralık Zilli gözlükle poz veren Ersoy, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı şahsi Twitter hesabında, “Ezer geçeriz.” diyerek tehdit etmişti. 

ERSOY'UN İNŞAAT ŞİRKETİ İFLAS ETTİ

Ersoy’un lüks hayatının kaynağına dair çarpıcı iddiaların yer aldığı bir e-posta mektubu aldım. 

Can güvenliği sebebiyle isminin mahfuz kalması şartı ile e-posta yolladığını belirten kişi iddiaların odağındaki şirketlerden birinde çalışıyor. 

Mektupta Yozgat doğumlu Baki Ersoy’un Manisa’da faaliyet gösteren inşaat şirketinin iflas ettiği, ancak Boydak ailesinden gasp edilen Boydak Holding’e Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyım (genel müdür) olarak tayin ettiği Alpaslan Baki Ertekin ile gizli ortaklık kurduğu belirtiliyor. 

Boydak Holding'in kayyım genel müdürü Alpaslan Baki Ertekin'in (sol, üstte), 7 bin liralık Zilli gözlük takan, 12 bin liralık Prada eşofman giyen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ers

Bu haberler de ilginizi çekebilir