Alman polis, futbolcunun evini bastı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Nisan 11 2019
Paylaş
X Post
Almanya polisi, Darmstadt’ta oynarken istihbarat tarafından izlenen radikal gruplarla ilişkisi olduğu ortaya çıkınca takımdan gönderilen ve Gaziantepspor forması da giyen Enis Ben Hatira’nın evinde ve kömürlüğünde arama yaptı.
ALMAN polisinin terör örgütlerine Almanya'dan mali yardımda gönderdiğinden şüphelendiği dernek ve kuruluşlara düzenlediği operasyon çerçevesinde Gaziantepsporlu eski futbolcu Enis Ben Hatira'nın evini bastı. 30 yaşındaki futbolcunun terör gruplarıyla ilişkisinden şüphelenildiği için evi ve kömürlüğünin arandığı açıklandı. Polisin tutumunu sert dille eleştiren Ben Hatira “Ben de basından öğrendim. Beni bir yerlerle bağlantılı gösterilmesini doğru bulmuyorum” dedi.
Alman U21 milli takım forması giyen, Bundesilga ekiplerinden Hamburg, Hertha Berlin ve Frankfurt’ta uzun yıllar oynayan Tunus kökenli Enis Ben Hatira, ikinci lig takımlarından Darmstadt'ta oynadığı 2017 yılında istihbarat tarafından izlenen radikal gruplarla ilişkisi olduğu ortaya çıkınca, takımdan gönderilmişti. Ben Hatira, Türkiye Süper Ligi'nde mücadele ettiği dönemde Gaziantepspor forması da giymişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Tenkisata gidildi! Özgür Özel’in koruma ekibinin yarısı görevden alındı2.İsrail Gazze'de katliamlarını sürdürüyor: 72 bin 797 kişiye ulaştı3.İran'dan Hürmüz Boğazı açıklaması: "Geçiş ücreti iddiaları gerçeği yansıtmıyor"4.Trump'tan Türkiye için de İbrahim anlaşması şartı5.İşte Türkiye'ye mutlak butlan projesinin bir haftalık maliyeti!
6.Yere atılıp parçalanmıştı! Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı genel merkeze tekrar asıldı7.Mutlak butlan projesi amacına ulaştı mı? Özel: Artık iki CHP var!8.Arefe günü özel yayını: 'Arafat’ta Vakfede Dua Zamanı'nda dualar buluşacak9.Neden acaba? MHP'li Feti Yıldız mutlak butlan paylaşımını sildi10.Yakalandı! Camide imama yumruklu saldırı

HÜSEYİN YAĞMUR

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

CUMA KARAMAN

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Tenkisata gidildi! Özgür Özel’in koruma ekibinin y...

İsrail Gazze'de katliamlarını sürdürüyor: 72 bin 7...

İran'dan Hürmüz Boğazı açıklaması: "Geçiş ücreti i...

Trump'tan Türkiye için de İbrahim anlaşması şartı

İşte Türkiye'ye mutlak butlan projesinin bir hafta...







