Alman polis, futbolcunun evini bastı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Nisan 11 2019
Paylaş
X Post
Almanya polisi, Darmstadt’ta oynarken istihbarat tarafından izlenen radikal gruplarla ilişkisi olduğu ortaya çıkınca takımdan gönderilen ve Gaziantepspor forması da giyen Enis Ben Hatira’nın evinde ve kömürlüğünde arama yaptı.
ALMAN polisinin terör örgütlerine Almanya'dan mali yardımda gönderdiğinden şüphelendiği dernek ve kuruluşlara düzenlediği operasyon çerçevesinde Gaziantepsporlu eski futbolcu Enis Ben Hatira'nın evini bastı. 30 yaşındaki futbolcunun terör gruplarıyla ilişkisinden şüphelenildiği için evi ve kömürlüğünin arandığı açıklandı. Polisin tutumunu sert dille eleştiren Ben Hatira “Ben de basından öğrendim. Beni bir yerlerle bağlantılı gösterilmesini doğru bulmuyorum” dedi.
Alman U21 milli takım forması giyen, Bundesilga ekiplerinden Hamburg, Hertha Berlin ve Frankfurt’ta uzun yıllar oynayan Tunus kökenli Enis Ben Hatira, ikinci lig takımlarından Darmstadt'ta oynadığı 2017 yılında istihbarat tarafından izlenen radikal gruplarla ilişkisi olduğu ortaya çıkınca, takımdan gönderilmişti. Ben Hatira, Türkiye Süper Ligi'nde mücadele ettiği dönemde Gaziantepspor forması da giymişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Toplumsal çatışmaya doğru: Ev sahipleri ile kiracılar arasında 216 bin 800 dosya2.Kılıçdaroğlu ihracını istemişti: Kabul etmiyorum!3.Özgür Özel’den Erdoğan'ın ‘ayaklanma’ sözlerine sert tepki: ”Bu korkaklıktır, bu büyük bir alçaklıktır”4.Vize aracılık firma reklamlarına kısıtlama geldi!5.ABD Hükümetinden Anthropic’in Yapay Zeka Modellerine Erişim Kısıtlaması

HARUN TOKAK

HÜSEYİN ODABAŞI

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Toplumsal çatışmaya doğru: Ev sahipleri ile kiracı...

Kılıçdaroğlu ihracını istemişti: Kabul etmiyorum!

Özgür Özel’den Erdoğan'ın ‘ayaklanma’ sözlerine se...

Vize aracılık firma reklamlarına kısıtlama geldi!

ABD Hükümetinden Anthropic’in Yapay Zeka Modelleri...





