Ankara Büyükşehir Belediye Meclis'inde yumruklu kavga
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 7 2024
Paylaş
X Post
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi toplantısında, CHP ve AKP grupları arasında konser harcamalarıyla ilgili yaşanan gerginlik, tartışmanın büyümesi sonucu yumruklu kavgaya dönüştü.
Konser harcamaları üzerine yapılan tartışmada, CHP Grubu adına söz alan Belediye Meclisi Başkan Vekili Ertan Işık, AKP Grup Başkanı Nihat Yalçın’a yönelik açıklamalarda bulundu.
Işık, “Bizim şeffaflığımızı sorgulamanız için önce kendi geçmişinize bakmanız gerekir. Bugüne kadar 60’a yakın konser düzenlemişiz. Ancak mesele 19 Mayıs ve 29 Ekim olunca, bu durumun sizi neden rahatsız ettiğini anlayabiliyorum,” ifadelerini kullandı.
Bu sözler üzerine AKP meclis üyeleri kürsüye doğru yürüdü ve tansiyon kısa sürede yükseldi. Karşılıklı atışmalar yerini fiziki müdahalelere bırakınca, tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Olayların kontrolden çıkması üzerine oturum kapatıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Budapeşte yönetimi Kiev'in AB üyelik müzakerelerine engel olmayacak2.İnsanlığı utandıran tablo: Milyonlarca insan açlık riskiyle karşı karşıya3.Çinli şirket yaptırımlara kızdı, Nvidia ve Apple'ın görüntülerini yayımladı4.Kayyımdan Gürlek’in basın müşavirinin eşine kıyak kadro: Özel kalem kadrosundan EPDK’ya atandı5.Yapay zekaya zor soru: Dünya kupasını hangi takım kaldıracak?
6.Bir zamanlar dünyada yok satan cam devi iflas etti: Bardakları her evde bulunuyordu7.Microsoft'tan sızan belge tartışma yarattı: İnsanları yapay zekâya bağımlı hâle getirmek amaçlanıyor8.Beşiktaş yeni teknik direktörünü duyurdu9.Romanya’da IFLC coşkusu: Farklı diller, ezgiler ve renkler Bükreş’te kucaklaştı10.Sahra Çölü'nde can pazarı: 49 kişi susuzluktan hayatını kaybetti

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

CUMA KARAMAN

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Budapeşte yönetimi Kiev'in AB üyelik müzakerelerin...

İnsanlığı utandıran tablo: Milyonlarca insan açlık...

Çinli şirket yaptırımlara kızdı, Nvidia ve Apple'ı...

Kayyımdan Gürlek’in basın müşavirinin eşine kıyak ...

Yapay zekaya zor soru: Dünya kupasını hangi takım ...







