Berlin’de kabus: Araç kalabalığın arasına daldı, ölü ve yaralılar var!

Almanya'nın başkenti Berlin'de bir araç kalabalığın arasına daldı. Deutsche Welle'nin (DW) haberine göre olayda en az bir kişi hayatını kaybederken, 15 kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi.
BİR KİŞİ YAKALANDI
Berlin Polisi, olayın ardından Tiergarten bölgesinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Terk edilmiş halde bulunan aracın sürücüsü olduğu gerekçesiyle bir kişi yakalandı.
ETKİNLİK İPTAL EDİLDİ
Yüz binlerce kişinin katıldığı etkinlik, bu olayın ardından yarıda kesildi. Polis, Brandenburg Kapısı çevresindeki konser alanını boşaltarak katılımcılardan bölgeyi terk etmelerini istedi.
Yetkililer, olayın kasıtlı olup olmadığının ve Onur Yürüyüşü'nün hedef alınıp alınmadığının henüz netlik kazanmadığını, soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HÜSEYİN ODABAŞI

ŞERİF ALİ TEKALAN

HARUN TOKAK












