CHP'den Belediyelere Parti İçi Denetim: Henüz Soruşturulmayanlar da Kapsamda

Kurmaylar, denetim sürecine ilişkin yaptıkları açıklamada, "Önceliğimiz belediyelere isnat edilen suçlar. İddianamesi çıkanlarla ilgili değerlendirme yapıyoruz ancak iddianameler çok uzun ve büyük olduğu için süreç uzun sürüyor. Aşamalı olarak ilerliyoruz; dosyalarda olgunlaşma oldukça açıklamalar yapılacak" ifadelerini kullandı. Belediye incelemelerinin sonuçları oluşturulan komisyona bildirilecek.
Türkiye gazetesinin haberine göre, CHP'de "Yerel Yönetimlerdeki Hukuki Süreçleri İnceleme ve Değerlendirme Kurulu" adı altında yedi kişilik bir komisyon çalışmalarını sürdürüyor. Kamuoyunda "arınma komisyonu" olarak da bilinen bu kurulun yanı sıra, yeni bir alt komisyon oluşturulacağı bildirildi.
Bu alt komisyon, hakkında soruşturma bulunmayan belediyeleri yerinde denetleyerek çalışmalarının sonuçlarını ana komisyona raporlayacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

İspanya'dan İtalya'ya sınır kontrollerini kaldırma...

YENİ Parti Bağış Kampanyası: 8 Günde 292 Milyon TL...

Adalet Bakanı Gürlek'ten İnternet Gazeteciliğinin ...

TBMM Adalet Komisyonu'nda “Çerçeve Yasa” Teklifi G...

İYİ Parti'den Meclis'e Kanun Teklifi Görüşmelerini...






