Deprem yardımları AKP'li belediyenin otoparkından çıktı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Şubat 12 2024
Deprem bölgesine gönderilmek üzere AKP'li Üsküdar Belediyesi'ne teslim edilen yardımlar, belediyeye ait spor salonunun otoparkından çıktı.
Kızılay'ın depremde çadır satması ve deprem yardımlarının nereye gittiği sorularının yanıtsız kalmasının ardından bir skandal daha yaşandı. Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre; yurttaşın deprem bölgesine gönderilmesi için Üsküdar Belediyesi'ne teslim ettiği yardım kolileri, belediyeye ait otoparka saklandı.
Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen bölgeye ulaştırılmayan koliler, kıyafet, ayakkabı ve oyuncaklar Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nin kapalı otoparkından çıktı.
BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise deprem bölgesine büyük yardımlar yaptıklarını belirterek konuyu araştırıp bilgi vereceğini ifade etti.
Belediye yetkilileri ise deprem yardımlarının neden spor salonunun otoparkında tutulduğuna dair bir açıklama yapmadı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı5.Duygulara köprü kurmak

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







