Digiturk yönetiminden 'maç yayını' açıklaması
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 4 2022
Paylaş
X Post
Yayıncı kuruluş Digiturk'ten yeni yayın ihalesi ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Duyuruda "TFF’nin kapalı zarf usulüyle iletilen teklifleri kamuoyuna paylaşılmasıyla birlikte, biz de ticari çıkarlarımıza ve üyelerimizin menfaatlerine uygun hareket edeceğimizi belirtmek isteriz" ifadeleri dikkat çekti.
Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre Yayıncı kuruluş Digiturk'ten yeni yayın ihalesi ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Duyuruda "TFF’nin kapalı zarf usulüyle iletilen teklifleri kamuoyuna paylaşılmasıyla birlikte, biz de ticari çıkarlarımıza ve üyelerimizin menfaatlerine uygun hareket edeceğimizi belirtmek isteriz" ifadeleri dikkat çekti.
Yayıncı kuruluştan yayın ihalesi ile ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
Kamuoyunun da çok iyi bildiği üzere Digiturk olarak, her paket için istisnasız en yüksek teklifi veren yayıncı olduk. Öyle ki bazı paketlerde tek teklif veren yayıncı olarak, kulüplere garanti gelir taahhüt eden tekliflerimiz, ikinci sıradaki tekliflerin iki katıydı. İhale sürecinde kamuoyunun önünde yapılan bazı açıklamaların aksine, Türk futboluna her zaman değer verdik, tüm taraflara saygı gösterdik ve iyi niyetle yaklaştık.
Tüm bunların yanı sıra, yirmi yılı aşkın süredir Türkiye'de spor yayıncılığı yapan Digiturk’ün teklifi, operasyonel açıdan kanıtlanmış gerçeklere dayanıyor.
TFF’nin kapalı zarf usulüyle iletilen teklifleri kamuoyuna açıklanmasıyla birlikte, biz de ticari çıkarlarımıza ve üyelerimizin menfaatlerine uygun hareket edeceğimizi belirtmek isteriz.
Digiturk olarak spor, eğlence, internet, OTT ve diğer hizmetlerimizi kapsayan rasyonel ve uzun vadeli bir iş planına sahibiz ve aynı zamanda dünya çapında bir medya grubunun parçasıyız. Faaliyetlerimizin uzun vadeli sürdürülebilirliği tek bir ihalenin sonucuna bağlı değil. Alacağımız tüm kararlarda bu unsurları göz önünde bulunduracağımızı, kamuoyunun bilgisine sunarız."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Muhafazakâr Mahallede Akit Paniği: Safa Vakfı Bayrak Açma Manşetinden Sonra Bildirisini Sildi2.Fon Vurgununu Yazan Gazeteci Bahadır Özgür Serbest: Yurt Dışı Yasağı Ve Haftalık İmza Şartı Getirildi3.Ekonomi Yönetimin Korku Dağları Sardı! MSCI Kararı Sonrası Açıklamalar Sıralandı!4.AKP'de Bakü Çatlağı Derinleşiyor: Oktay Saral Eleştirdi, Binali Yıldırım Azerbaycan’ı Savundu5.Fon Vurgununda Siyasi Söylem Ve Piyasa Gerçeği: Erdoğan "Çözüyoruz" Dedi, Gözler Şüpheli Çıkışlarda
6."450 Bin Mağdur Varken Koruduğunuz 400 Kişi Kim?": SPK'nın Kamu İstisnası Meclis Gündeminde7.Cumhur İttifakı Kulislerinde "Yasama" Çatlağı: Bahçeli’nin Söylemi AKP’lileri Rahatsız Etti8.Özgür Özel’den İktidara Sel Tepkisi: “Dere Yataklarını İmara Açan Siyasetin Adı AKP’dir, Bütün Sorumluluk Kurum’dadır”9.Erdoğan Fon Soygununu Konuşanları 'Sabotajcı' İlan etti!10.Gergerlioğlu’ndan anneleri tutuklu kardeşler için AYM’ye çağrı: 'Yol gözlüyorlar, dosyayı öncelikli inceleyin'

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ÇOK OKUNAN HABERLER

Muhafazakâr Mahallede Akit Paniği: Safa Vakfı Bayr...

Fon Vurgununu Yazan Gazeteci Bahadır Özgür Serbest...

Ekonomi Yönetimin Korku Dağları Sardı! MSCI Kararı...

AKP'de Bakü Çatlağı Derinleşiyor: Oktay Saral Eleş...

Fon Vurgununda Siyasi Söylem Ve Piyasa Gerçeği: Er...






