Kemal Kılıçdaroğlu kararına Özgür Özel'den sert tepki
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ekim 16 2024
Paylaş
X Post
İstanbul 48.Asliye Ceza Mahkemesi’nin CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun zorla getirilme kararına CHP lideri Özgür Özel'den tepki geldi. Özel, "Önceki Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bugün verilen zorla getirme kararı, hukuki olmadığı gibi, siyasallaştırılmış yargının gözdağı verme çabasıdır. Partimiz bu çabalara karşı bir ve bütün olarak dimdik ayaktadır." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski avukatı Mustafa Doğan İnal’ın şikayeti üzerine açılan davada CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında zorla getirilmesine karar verildi.
ÖZEL'DEN TEPKİ GELDİ
CHP lideri Özgür Özel, "Önceki Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bugün verilen zorla getirme kararı, hukuki olmadığı gibi, siyasallaştırılmış yargının gözdağı verme çabasıdır. Partimiz bu çabalara karşı bir ve bütün olarak dimdik ayaktadır."
Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’in yetkilendirmesi ile duruşmaya katılan Avukat Uğur Çelik ise “Müvekkilimizin ikametgahı Ankara’dır. Talimatları Ankara’ya yazın” talebinde bulundu. Avukat Mustafa Doğan İnal’ın avukatı Furkan Keskin, mahkemeden “Kılıçdaroğlu’nun zorla getirilmesi”ni talep etti. İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi bu talebi yerinde bularak “Sanığın zorla getirilmesi”ne karar verdi.
CHP lideri Özgür Özel, "Önceki Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bugün verilen zorla getirme kararı, hukuki olmadığı gibi, siyasallaştırılmış yargının gözdağı verme çabasıdır. Partimiz bu çabalara karşı bir ve bütün olarak dimdik ayaktadır."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kozinoğlu’nun ölümünden önceki son video görüntüleri ortaya çıktı2.KHK'lı askerden haber alınamıyor: Yeni bir kaçırılma vakası mı?3.Kozinoğlu, Fidan, Kurtlar Vadisi... Cevheri Güven'den çok konuşulacak video4.Tutuklu yandaş isim Tahir Sarıkaya için MASAK raporu: Milyonluk para trafiği ortaya çıktı!5.Trump karar aşamasında: Masadaki seçeneklerden biri İran'ı tamamen yok etmek

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

HARUN TOKAK
ESRA BÜYÜKCOMBAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

CUMA KARAMAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kozinoğlu’nun ölümünden önceki son video görüntüle...

KHK'lı askerden haber alınamıyor: Yeni bir kaçırıl...

Kozinoğlu, Fidan, Kurtlar Vadisi... Cevheri Güven'...

Tutuklu yandaş isim Tahir Sarıkaya için MASAK rapo...

Trump karar aşamasında: Masadaki seçeneklerden bir...




