Nefret operasyonlarında 3 ilde 10 gözaltı

⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ekim 30 2026
Paylaş
X Post
Hukuksuz nefret operasyonları devam ediyor. İstanbul, Aydın ve İzmir’de Hizmet hareketi gönüllüsü oldukları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı.
Nefret operasyonlarında 3 ilde 10 gözaltı

İstanbul merkezli olarak Aydın ve İzmir’de düzenlenen operasyonda, Hizmet hareketi gönüllüsü oldukları iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar para ve ziynet eşyasına el konuldu.


Basına servis edilen haberlerde, gözaltına alınan kişilerin daha önce haklarında adli işlem yapıldığı öne sürüldü. Ayrıca ByLock kullandıkları ve Bank Asya hesaplarında hareketlilik bulunduğu iddia edildi.


Bold'da yer alan habere göre söz konusu kişilerin geçmişte Hizmet hareketi içerisinde çeşitli faaliyetlerde bulundukları da iddia edildi. Öte yandan evlerde yapılan aramalarda dijital materyallere, nakit para, döviz ve altına da el konulduğu belirtildi.