Sinan Ateş cinayetinde beklenen gelişme: MHP'li Olcay Kılavuz'un ismi tutanaktan çıkarıldı!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Nisan 13 2023
Paylaş
X Post
Sinan Ateş cinayeti şüphelilerinden Tolgahan Demirbaş'ın gözaltı tutanağı savcılık dosyasına girdi. Ancak tutanaktan MHP'li Kılavuz'un adının çıkarıldığı ortaya çıktı. Demirbaş, Kılavuz'un evinde yakalanmıştı.
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine dair yeni bir gelişme yaşandı. Cinayette tetikçiyi kaçırdığı öne sürülen tutuklu şüpheli Tolgahan Demirbaş'ın MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un evinde gözaltına alınması tutanaklarda yer almadı.
DW Türkçe'den Alican Uludağ'ın haberine göre, Demirbaş'ın MHP'li Kılavuz'un evinde gözaltına alınmasına ilişkin tutanağın yerine yeni düzenlenmiş bir tutanak savcılık dosyasına girdi. Bu yeni tutanakta ise Demirbaş'ın Kılavuz'un evinde gözaltına alındığı bilgisi değil, sokakta yürürken yakalandığı iddiası yer aldı.
Öte yandan seçim öncesinde soruşturmada iddianamenin tamamlanması bekleniyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.17 yaşındaki öğrenci Fatma öğretmeni neden öldürdü: İfadesi ortaya çıktı!2.Öldüğü iddia edilmişti: Hamaney'in yerine oğlu Mücteba mı dini lider seçildi?3.ABD ile İspanya arasında İran krizi: 'Milyonlarca insanın kaderiyle Rus ruleti oynanmaz'4.Güney iftarları5.Trump'a göre İran'da en kötü senaryo!
6.Küllü cedidin lezizün: Her yeni lezzetlidir7.İran'ın attığı füzeye Türkiye temkinli konuştu, NATO’dan sert kınama geldi8.Macron talimat verdi: Fransa, İran savaşı için uçak gemisi ve savaş gemileri gönderiyor9.Bloomberg analizi: İran-ABD savaşı Rusya’ya yarıyor10.İran hakkında dikkat çeken 'nükleer bomba' açıklaması

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU













