Süleyman Soylu'dan Ebru Timtik açıklaması
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 28 2020
Paylaş
X Post
Sürdürdüğü açlık grevi nedeniyle hayatını kaybeden Avukat Ebru Timtik ile ilgili bir açıklama da Süleyman Soylu'dan geldi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli İlçe Jandarma Komutanlığından video konferans yoluyla, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Mezuniyet Töreni'ne katıldı.
Soylu, 238 gündür Avukat Aytaç Ünsal ile birlikte adil yargılanma talebi için açlık grevine başlayan Avukat Ebru Timtik yaşamını yitirmesinin ardından İstanbul Barosu'na asılan Ebru Timtik'in fotoğrafına tepki gösterdi.
'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM'
Bakan Soylu, "İstanbul Barosuna da yazıklar olsun, İstanbul Barosu'nun yöneticilerine de yazıklar olsun. Savcı Selim Kiraz'ı şehit eden, bu ülkeyi huzursuz etmeye çalışan, jandarmamızın dağda fellik fellik arayıp etkisiz hale getirdiği DHKP-C terör örgütü mensuplarının fotoğrafını bugün İstanbul Barosuna asanların bu milletin değerleriyle hiçbir ilgisi yoktur. Şahsım adına da onlarla ilgili suç duyurusunda bulunacağım'' ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Mutlak Butlan CHP'si ile Seçilmiş CHP Olcay Baykal'ın cenazesinde tokalaştı2.15 Temmuz paylaşımına tutuklama: Melek Akarmut cezaevine gönderildi3.İstanbul’da toplu taşımaya zam yapıldı4.Kendi gitti etkileri hala sıfırlanamadı!5.Moskova'ya dron akını: Ukrayna'ya ait 340 İHA düşürüldü
6.Altın haftayı nasıl kapattı!7.Özgür Özel'den iddialı seçim hedefi: 'Yüzde 60-70'le iktidar olacağız'8.Adalet Bakanlığı önünde KHK eylemi: Yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı9.İmamoğlu'ndan dikkat çeken seçim iddiası: "İktidar yüzde 20'ye düşecek"10.Kan donduran detaylar! Saraydaki taht kavgası Ahbap Derneği'ne nasıl uzandı?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT











