Messi de var, Süpermen de: 5. Adalet Yürüyüşü'nde sembolik karakterler yer aldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 24 2026
Paylaş
X Post
Strazburg’da bu yıl beşincisi yapılan Adalet Yürüyüşü düzenlendi. Avrupa’nın dört bir yanından binlerce katılımcı Türkiye’de devam eden ağır insan hakları ihlalleri ve Avrupa kurumlarının bu ihlaller karşısındaki tepkisizliğine dikkat çekmek amacıyla bir araya geldi. Eyleme Batman, Süpermen, Messi gibi sembolik karakterler de destek verdi.

AİHM kararlarının Türkiye tarafından uygulanması için Avrupa Konseyi’ne daha somut ve kararlı adımlar atma çağrısı yapılan eyleme sembolik karakterler de destek verdi. AİHM önünde barışçıl ve sembolik bir gösteride Süpermen ve Batman kostümleri de yer aldı. Ayrıca Messi, Ronaldo, Mbappe gibi futbolcuların maskelerini takan göstericiler de meydanda yer aldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.TBMM’de güvenlik kontrolü polemiği: Gazetecilere ‘çıplak arama’ iddiası2.CHP’li Kış: Gıda fiyatları 20 yılda 53 kat arttı3.Mühimmat deposunda korkutan patlama: 2 ölü4.Türkiye'de oldu! Siz hiç 1033 yıl ceza aldıktan sonra suçlunun serbest bırakıldığını duydunuz mu?5.İyi Parti'den gelmişti! Ümit Dikbayır CHP'den istifa etti!

SAFVET SENİH

KEMAL GÜLEN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

TBMM’de güvenlik kontrolü polemiği: Gazetecilere ‘...

CHP’li Kış: Gıda fiyatları 20 yılda 53 kat arttı

Mühimmat deposunda korkutan patlama: 2 ölü

Türkiye'de oldu! Siz hiç 1033 yıl ceza aldıktan so...

İyi Parti'den gelmişti! Ümit Dikbayır CHP'den isti...






