Süreyya Kitap yayınladı: 'İki Sığınak: Efendimiz (s.a.s.) ve İstiğfar'
Süreyya Kitap yayınladı: 'İki Sığınak: Efendimiz (s.a.s.) ve İstiğfar'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ekim 29 2025
Paylaş
X Post
Prof. Dr. Abdülhakim Yüce'nin kaleme aldığı 'İki Sığınak: Efendimiz (s.a.s.) ve İstiğfar' isimli kitap Süreyya Yayınları tarafından yayınlandı.
Önemli bir kitap daha okuyucuların hizmetine sunuldu. Süreyya Kitap kendi sitesinde 'İki Sığınak: Efendimiz (s.a.s.) ve İstiğfar' isimli kitap için şu ifadeleri kullandı:
Süreyya Kitap’tan imtihanlara sabır ve sükûnetle bakmayı öğreten derin bir yolculuk…
Hayat, ardı arkası kesilmeyen imtihanlarla örülü bir yolculuk…
Kimi zaman bir kayıpla, kimi zaman görünmeyen bir yükle sınanır insan. Bu çetin yolculukta, sarsılmadan ayakta kalabilmenin yollarını arar; kalbinin yorgunluğuna bir sığınak, ruhunun yaralarına bir merhem ister.
Süreyya Kitap’tan çıkan İki Sığınak: Efendimiz (s.a.s.) ve İstiğfar, insana tam da bu arayışta yol gösteriyor. Eser, Peygamber Efendimiz’in (s.a.s.) örnekliğinde ve istiğfarın derin manasında, insanın varoluş hikmetini yeniden hatırlatıyor. İlk insanın cennetten dünyaya uzanan ibretli yolculuğundan, sabırla yoğrulmuş peygamber hayatlarına; Rabbimizin rahmet kapılarından kulun içten yakarışlarına kadar uzanan bu metin, okuyucusunu içsel bir tefekkür yolculuğuna davet ediyor.
“İki Sığınak”, imtihanların sadece birer musibet değil, aynı zamanda bir terfi vesilesi olduğunu; sabır, teslimiyet ve istiğfarın insana kazandırdığı derin sükûneti hatırlatıyor.
Her sayfasında insanın kırılganlığını, ama aynı zamanda yeniden doğma gücünü fısıldıyor.
Süreyya Kitap’ın incelikli tasarımı ve zarif diliyle hazırlanan bu eser, okurlarına şunu hatırlatıyor: Hayat bir sınavdır, fakat her sınavın iki sığınağı vardır — Efendimiz (s.a.s.) ve istiğfar.
Youtube Reklam Linki:
Satın alma linki: https://sureyyakitap.com/kitap/iki-siginak-efendimiz-s-a-s-ve-istigfar
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.TİP’ten İktidara "Beraber Yürüdük" Videolu Salvo: Fon Skandalından 17-25 Aralık'a Yolculuk2.Zaman Ayarlı Dava! Parayı Yatırdıktan Sonra Açıldı! Amaç Cezadan Kurtarmak mı?3.Ömer Çelik’ten '20 Milyar TL Kaçıran Bürokrat' Sorularına Sessizlik: Zeynel Emre’nin İddialarına Yanıt Gelmedi4.Soygun Fonunda 2,17 Milyar TL'lik İade Kararına "Vicdan" Savunması: Fatma Betül Sayan Kaya Savcıya Ne Dedi?5.Ömer Çelik’ten MYK Sonrası Fon Açıklaması: “Sorumlu Cumhurbaşkanımız Değil”
6.Fon Soruşturmasında Adli Safha: Fatma Betül Sayan Kaya ve Eşi "Şüpheli" Sıfatıyla Adliyede7.Erdoğan’ın danışmanı oldu8.Arınç: 'Gayretullaha dokunursa felah bulamayız'9.Özel'den Erdoğan'a 'fon soygunu' için istifa çağrısı!10.AKP’nin İzmir transferini dünya böyle okudu: 'Sandıkta kazanılamayan belediye!'

CUMA KARAMAN

NUMAN YILMAZ YİĞİT

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ÇOK OKUNAN HABERLER

TİP’ten İktidara "Beraber Yürüdük" Videolu Salvo: ...

Zaman Ayarlı Dava! Parayı Yatırdıktan Sonra Açıldı...

Ömer Çelik’ten '20 Milyar TL Kaçıran Bürokrat' Sor...

Soygun Fonunda 2,17 Milyar TL'lik İade Kararına "V...

Ömer Çelik’ten MYK Sonrası Fon Açıklaması: “Soruml...







