"2015'te 2015 Mutlu Çocuk" projesi ile çocuklar eğlenceye doydu


Samsun Piazza AVM, Rönesans Eğitim Vakfı ile birlikte düzenlediği "2015'te 2015 Mutlu Çocuk" projesinin finali için Piazza'ya gelen 2015 öğrenci gönüllerince eğlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Piazza AVM çocuklar için eğlenceye ev sahipliği yaptı. Çocukların severek ve ilgiyle takip ettiği Kendi, şarkılarıyla Samsunluları coştururken, çocukların 23 Nisan gösterileri de ilgiyle izlendi.
Alışveriş fırsatları ve etkinliklerin yanı sıra sosyal sorumluluk bilinciyle de Samsun'da ilklere imza atan Piazza, sosyal sorumluluk projesinin finalini 23 Nisan haftasında gerçekleştirdi. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde, Rönesans Eğitim Vakfı ve yerel yönetimin destekleriyle başlayan "2015'te 2015 Mutlu Çocuk" projesinin kahramanı 2015 çocuk, Piazza'da bir araya geldi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2014 Kasım ayından bu yana Piazza AVM'de çeşitli sosyal ve kültürel aktivitelere katılarak, belki de hayatlarında bazı ilkleri yaşayan 2015 çocuk, 23 Nisan nedeniyle ilk kez bir araya geldi. Proje kapsamında çocukların fotoğraflarından oluşan serginin açılışından sonra çocuklar 23 Nisan için hazırladıkları gösterileri sundu. Performanslarıyla göz dolduran çocuklar izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Etkinlikte ayrıca müzik dünyasına adım attığı günden bu yana özellikle çocukların büyük ilgiyle takip ettiği şarkıcı Kendi, 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Piazza AVM buz pistinde çocuk hayranları için unutulmaz bir konser verdi. CİHAN
<< Önceki Haber "2015'te 2015 Mutlu Çocuk" projesi ile çocuklar eğlenceye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER