Bank Asya'ya uzun namlulu silahlarla baskın şoku!

Bank Asya Manisa Şubesi’ne, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü tarafından, inceleme adı altında uzun namlulu silahlarla baskın düzenlenmesine, banka müşterileri tepki gösterdi.

Bank Asya'ya uzun namlulu silahlarla baskın şoku!

İşlem yaptırmak için bankaya gelen müşteriler, içeri alınmayarak geri çevrilip mağdur edildi. AK Partili olduğunu belirten ve işlem yaptırmak için bankaya gelen esnaf Yusuf Kaya, 25 oyları olduğunu, bu zamana kadar hep AK Parti’ye oy verdiklerini, bu yapılanları gördükten sonra artık kesinlikle oy vermeyeceğini söyledi. Bankadan geri çevrilen bir diğer esnaf Recep Başer de bu yapılanın yazık ve günah olduğunu ifade etti.

'ALLAH’TAN KORKSUNLAR'

İşlem yaptırmak için bankaya geldikten sonra içeriye alınmayan ve polisler tarafından geri çevrilen esnaf Başer, “Burada terörist mi var, PKK mı var, YPG mi var, LPG mi var? Ne var yani? Bu banka, nihayetinde ekonomidir. Bu yapılanı hiç uygun görmüyorum. Bu yapılacak bir şey değil yani. Nihayetinde bu banka devletin kontrolünde. Bankaları denetleme kurumu var, her şey var. Buna rağmen onlar ne yapıyor? Onlar uyuyor mu? Suçsa tamam, bankaların hepsini kapatsınlar. Niye sadece Bank Asya? Hepsini kapatsınlar. Para yatıramıyoruz, para çekemiyoruz. Ticaretle uğraşıyoruz, ticaretle uğraşamıyorsun. Yazıktır, günahtır. Allah’tan korksunlar. Her gün şehit gelirken bir şey yok. İşlem yaptırmak için geldim, bana, ‘Yok.’ diyorlar, ‘Şu anda işlem yapamazsın, yasak.’ diyorlar.” şeklinde konuştu.

'BEN BU BANKAYI SEVİYORUM KARDEŞİM'

İşlem yaptırmak için gelen esnaf Kaya’da polislerin kendisini içeriye almadığını söyledi. Bank Asya ile çalıştığını dile getiren Kaya, “Ben bu banka ile çalışıyorum. Şu anda 100 bin TL’ye yakın çekim var, para yatıracağım. Beni bırakmıyorlar içeriye. Böyle bir şey anlayamıyorum, böyle bir edepsizlik olmaz. Bunlar ülkeyi 1980’li yıllara geri döndürüyorlar. Ben bu bankayı seviyorum kardeşim. Ben mecbur muyum başka bankayla çalışmaya? Benim en sevdiğim banka bu banka, Bank Asya’yı seviyorum. Kredileri de buradan aldım ben. Aldığım evimin, dükkanımın kredisini buradan aldım. Ben bu banka ile çalışıyorum. Bu yapılanı hiç iyi değerlendirmiyorum. Biz yatırımcı arıyoruz, yatırımcı gelsin diyoruz ama bu yapılanlarla yatırımcıları kaçıyoruz. Bu yapılanları hiç beğenmiyorum ve hiç iyiye gitmiyor. Polisle bu işler yapılmaz. Yapacaksan, kimse görmeden yapacaksın. Milletin gözü önünde bunu yapamazsın ki. Bunun böyle yapılmaması lazım. Ben bir AK Partili olarak, bundan sonra AK Parti’ye oy vermeyeceğim. Benim 25 tane oyum vardı. Her seçim AK Parti’ye veriyordum. Bu yapılanları gördükten sonra artık AK Parti’ye oy vermeyeceğim. Bitti artık.” diye konuştu

CİHAN
<< Önceki Haber Bank Asya'ya uzun namlulu silahlarla baskın şoku! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER