Belediye otobüsüne arkadan çarpıp hurdaya dönen otomobilden sağ kurtuldu

Belediye otobüsüne arkadan çarpıp hurdaya dönen otomobilden sağ kurtuldu

Ankara'da etkili olan sağanak yağış sonrasında direksiyon hâkimiyetini kaybeden bir otomobil yolcu indirmek için durakta bekleyen belediye otobüsüne çarptı. Kaza sonrası ağır yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

Kaza saat 17.00 sıralarında Yapracık TOKİ konutları girişinde bulunan İmam Gazali Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 42 BV 538 plakalı aracın A.A. isimli sürücüsü seyir halindeyken etkili olan sağanak yağışın da etkisiyle birden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil cadde üzerinde yolcu indirmek için durağa yanaşan 06 DC 3618 plakalı Murat Öz yönetimindeki belediyenin yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın sürücüsü ağır yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaralıya ilk müdahalesinin ardından sürücüyü Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

'VİRAJIN YANINDA DURAK OLUR MU?'

Kaza sonrası olay yerine gelen Mustafa isimli bir vatandaş otobüs durağının yanlış yerde olduğunu belirtti ve yaşanan duruma tepki göstererek, "Şuraya bir bakın burası bir rampadan dönüyor bir durak. Virajın yanında durak olur mu? Yani bunu hangi mühendis, TOKİ nasıl bir çizim yapmış? Her zaman oluyor, yeni değil bu kaza. Sürekli burada kaza oluyor. Bu uyarılara bu kazalara rağmen herhangi bir önlem alınmadı. Yani illa burada birilerinin ölmesi mi lazım." ifadelerine yer verdi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Belediye otobüsüne arkadan çarpıp hurdaya dönen otomobilden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER