Böcek davasında flaş gelişme!

Bir algı operasyonu daha çöktü... Böcek davasonda Hasan Palaz ve Zeki Bulut'un da aralarında bulunduğu 8 kişi hakkında beraat kararı verildi.

Böcek davasında flaş gelişme!

Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde çalışma ofisinde ve konutunda ‘böcek’ tabir edilen dinleme cihazı konulması ile ilgili olarak 13 kişinin yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme sanıklar Hasan Palaz, Mehmet Yüksel, Zeki Bulut, Ahmet Türer, Seyit Saydam, Harun Yavuz, İbrahim Sarı ve Hurşit Gölbaşı’nın beraatıne karar verdi.

Mahkeme ayrıca diğer sanıklar İlker Usta ve Sedat Zavar’a haberleşmenin gizliliğini ihlalden 1 yıl 6 ay, gizli belgelerin ele geçirilmesinden 6 yıl hapis cezası verdi.

Avukat Sıddık Filiz, gelişmeyi Twitter hesabından duyurdu. Filiz, "Böcek davasında karar: Dr.Hasan Palaz tüm suçlardan BERAAT ETTİ ve tahliye oldu. Böcek kumpası çöktü. Darısı İstanbul'un başına." şeklinde mesaj paylaştı.

SAHTE DİPLOMA İDDİASINDAN DA BERAAT ETMİŞTİ

Palaz, sahte diplomalı kişilerin işe alınması iddiasıyla ilgili davada da tutuklanmış, geçtiğimiz günlerde beraat etmişti.
<< Önceki Haber Böcek davasında flaş gelişme! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER