Bu hafta Maceracı'yı sakın kaçırmayın!

Anadolu’nun bereketli sofralarında kahkaha dolu anların, keyifli sohbetlerin yapıldığı ve tadına doyulmaz tatların izleyici ile buluştuğu ekranların sevilen gezi eğlence programı Maceracı, bu hafta Bursa’da.

Bu hafta Maceracı'yı sakın kaçırmayın!

Yıllardır Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, farklı lezzetlerle mest olmak isteyenleri Bursa’nın meşhur tatlarıyla buluşturuyor. 

Bursa yolculuğuna birbirinden enfes tariflerle başlayan Maceracı, çiftliklerde yetişen süt kuzularının üstelik hem de doktor olan bir lezzet ustasının elinde tadına doyulmaz  bir kuzu çevirmeye nasıl dönüştüğünü ekrana getiriyor. Antep tatlılarına rakip olan bir mekanda gelin bohçası, hasır kadayıfı, koza tatlısı gibi 175 çeşit tatlıyı karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Murat Yeni, Osmanlı mutfağı kültürünün tüm izlerini taşıyan Beşevler ilçesinde ıspanaklı kuzu gerdanı, mozaik kuzu, incikten yaprak kuzu kavurma ile lezzetin doruklarına çıkıyor. 



Farklı hikayeleri ve çeşit çeşit lezzetleri izleyenlerle buluşturan Maceracı, BURSA’dan özel görüntülerle bu akşam saat 23.15’te Samanyolu TV’de. 

<< Önceki Haber Bu hafta Maceracı'yı sakın kaçırmayın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER