Buldukları paraları sahiplerine teslim eden güvenlik görevlilerine ödül

Buldukları paraları sahiplerine teslim eden güvenlik görevlilerine ödül

Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yaptıkları yerlerde buldukları çanta ve paraları sahiplerine teslim eden güvenlik görevlileri, Başkan Hüseyin Sözlü tarafından ödüllendirildi.

Kuş Cenneti'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Gamze Bayoğlu ile Merkez Otogar'da görev yapan Yusuf İzgümengep, buldukları para, kimlik, pasaport ve bin 700 doları sahiplerine teslim ederek örnek davranış gösterdi. Yusuf İzgümengep, 5 Kasım'da Merkez Otogar'da bulduğu erkek el çantasındaki bin 700 doları ve pasaportu, Gamze Bayoğlu ise 8 Kasım günü Kuş Cenneti'nde bulduğu kadın çantasını, içindeki parayla birlikte sahibine teslim etmişti. Başkan Hüseyin Sözlü, dürüstlük örneği gösteren güvenlik görevlilerine kalem ve saat hediye etti.

Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Müdürü Feyzullah Kara'nın da katıldığı törende, "Güvenlik personelimizin gösterdiği duyarlılık, kendilerinin dünya görüşleri ve ahlak ölçüleriyle birlikte, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin de çalışma prensipleri ve ahlaklı hizmet anlayışı açısından güzel bir örnek. Vatandaşımızın malına sahip çıkan güvenlik personelimize teşekkür ediyorum. Örnek bir davranış göstermişlerdir ve helali, haramı ayırt eden böylesine zarif davranışları için kendilerini kutluyorum. Onlar takdire şayan, hürmete layık insanlar." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Buldukları paraları sahiplerine teslim eden güvenlik... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER