Çankaya'daki köy muhtarlıkları yenileniyor

Çankaya'daki köy muhtarlıkları yenileniyor

Çankaya Belediyesi ilçe genelinde başlattığı muhtarlık hizmet binalarını yenileme çalışmalarını köylere de taşıdı.

Bala ilçesinden Çankaya'ya bağlanırken köy statüsünü de yitiren mahallelelere muhtarlık hizmet binaları yapan belediye, köylerden kent merkezine olan mesafeyi kısalttığı gibi hizmet akışını da hızlandırıyor.

Önceki yıl yenilenen 27 mahalle muhtarlığı binasına bu yıl 20 bina daha ekleyen Çankaya Belediyesi, mevsim şartlarına uygun, dayanıklı malzeme ile özel olarak üretilen hizmet binalarıyla mahalle muhtarlarının yüzünü de güldürdü. Muhtarlık hizmetini önceden evlerinden yapan muhtarlar tam donanımlı yeni hizmet binalarıyla beraber eve iş taşımak zorunda kalmayacaklar.

Evciler Mahalle Muhtarı İhsan Parabakan, "Kente kilometrelerce uzağız. Muhtarlık hizmet binasının yapımı aradaki mesafeyi elbette azaltmıyor ama bizleri Çankaya'ya bağlayan sıcak bir adım olarak çok olumlu buluyoruz. Muhtarlıklarımız köylerimizle belediyemiz arasında önemli bir bağlantı noktası olacak. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve çalışma arkadaşlarına köyümüze atılan bu önemli adımdan dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Çankaya'daki köy muhtarlıkları yenileniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER