Çankırı'da sporun enleri ödüllendirildi


Çankırı Valiliği tarafından 2015 yılı Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara, başarılı antrenörlere, sponsorlara ve yılın enlerine yönelik ödül töreni düzenlendi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez ile protokol, sporcular ve ailelerinin katıldığı ödül töreni, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, ödül töreninde taptığı konuşmada, "Spor gerek yarışma gerek serbest zaman değerlendirme gerek izleyici olarak dünya kültürünün önemli bir parçasıdır. Spora olan desteğimizi çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için yapıyoruz. Yarınlarımızın daha aydınlık olması, donanımlı, zeki, çevik ahlaklı bir genç neslin yetişmesi için elimizdeki tüm imkanları sunuyoruz. Gerek valilik projeleri ile gerekse il özel idaremiz imkanları ve kaynaklarıyla, gerekse gençlik ve spor bakanlığımızın sunduğu imkanlarla spor camiasına çeşitli desteklerde bulunmaktayız. İlimizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine her yıl ayrıca il özel idaresi kaynaklarıyla spor malzemesi yardımı yapılmaktadır. 2014 yılında ilkini düzenlediğimiz ödül töreninde yaklaşık 20 bin olan yardım tutarını bu yıl iki katına çıkardık" şeklinde konuştu.

Milli sporcu Hakan Akdoğan'ın akrobasi ve jimnastik gösterisinin ardından, Çankırı'yı ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil eden sporcular ve yılın enleri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Çankırı'da sporun enleri ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER