Çarşı ortasında hasmına kurşun yağdırdı, olayla ilgisi olmayan 5 kişiyi yaraladı


Samsun'da husumetli olduğu kişiyi öldürmek amacıyla rastgele ateş eden şahsın tabancasından çıkan 11 kurşun, yoldan geçmekte olan çoğunluğu yabancı uyruklu 1'i bebek 5 kişiyi yaraladı. Hasmı ise yara almadan kurtuldu.

İlkadım Hürriyet Mahallesi Ağabali Caddesi üzerinde meydana olayda kimliği belirsiz bir kişi, cezaevinden 15 gün önce çıktığı öğrenilen Turgut Y.'ye ateş açtı. Tabancasındaki kurşunların bitmesi üzerine zanlı, sokak arasında bekleyen ticari bir taksiye binerek olay yerinden kaçtı.

Rastgele etrafa ateş eden zanlının silahından çıkan kurşunlardan Turgut Y. yara alamadan kurtulurken yoldan geçmekte olan Irak uyruklu Aysar Al-Ameri (30) adlı kadın kasığından, kucağındaki 2 yaşındaki oğlu Zaid Younes topuğundan, Suriye uyruklu kocası Ahmet Younes (32) omzundan, Ahmet Yeten (25) ve İbrahim Can (44) ise dizlerinden yaralandılar.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 11 adet 9 mm çaplı tabancaya ait boş kovan ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Çarşı ortasında hasmına kurşun yağdırdı, olayla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER