Cem Küçük bakın bu kez kimi tehdit etti

Daha önce Ahmet Hakan'ı ölümle tehdit eden Star gazetesi yazarı Cem Küçük yine tehditler savurdu.

Cem Küçük bakın bu kez kimi tehdit etti

Star gazetesi yazarı Cem Küçük yine tehditler savurdu.  Daha önce Ahmet Hakan'ı ölümle tehdit eden Küçük "İstesek seni sinek gibi ezeriz, Merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" diyerek Hürriyet yazarını tehdit eden Cem Küçük "uzlaşma" manşetleri atan Yeni Şafak'ı ve eski AKP'lileri tehdit etti.

Bülent Arınç'ın bir televizyon kanalındaki açıklamalarının ardından yine tehditler savuran Küçük bu kez de Arınç'ı ve eski AKP'lileri hedef gösterdi.

İşte Cem Küçük'ün bugünkü yazısından ilgili bölüm;

“Yaptıkları ihanet ve ettikleri kötülüklerin hesabını hukuk önünde soracağız. Seçim geçsin diye bekliyoruz. İhanet ve yanlış içerinde olan eski AK Partililere de yaptıklarını hatırlatacağız. Bunun için bir bedel ödememiz gerekiyorsa onu da ödemeye hazırız.”

“HA, ÖZÜR DİLERLER, YANLIŞ YAPTIK, BİZE ACIYIN DERLERSE…”
“Bu ülkeye her türlü hainliği yapan, Türkiye’ye karşı başka ülkelerin yanında saf tutan, yabancı istihbaratın kölesi olan, bu ülkeyi müstemlekeye çevirmek isteyen herkes düşmanımızdır. Bunlarla uzlaşın demek bize küfür etmektir. Bu milleti yok saymak demektir.

Ve ihanet eden herkesle hukuk içerisinde bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Teröre arka çıkan tüm sermaye ve medya kuruluşlarını püskürteceğiz. Ha, özür dilerler, yanlış yaptık, bize acıyın derlerse o zaman pişmanlık yasasından yararlanıp onları affedebiliriz.”
<< Önceki Haber Cem Küçük bakın bu kez kimi tehdit etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER