CHP’li Bülent Tezcan'a silahlı saldırı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan Aydın'da bir restoranda saat 19.00 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralandığı belirtilen Bülent Tezcan'ın hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

samanyoluhaber.com


CHP’li Bülent Tezcan silahlı saldırıya uğradı

Olay, bugün akşam saatlerinde CHP Aydın İl Başkanlığı karşısında meydana geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir sergiye katıldıktan sonra partililerle birlikte yemek için bir restorana geçti. Yemek sırasında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, silahını çekip tabancayla Tezcan’a ateş etti. Sağ bacağından yaralanan Tezcan, Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Aydın Eski İl Başkanı, ‘Bülent Tezcan’a 1 el ateş edildi. Saldırgan slogan atarak olay yerini terk etti’ dedi. CHP Aydın İl Başkanı Bayram Binici ise, saldırganın yakalandığını söyledi.

SALDIRGANIN GÖRÜNTÜLERİ KAYDEDİLMİŞ

CHP Grup Başkanvekili konuyla ilgili telefon bağlantısı üzerinden açıklama yaptı ve “19.10 gibi haber aldım. Şu anda da yoldayım. Yanına gidiyorum. Lokanta gibi bir yerde, yemek yerken birisinin yaklaştığı ve Bülent başkanı silahıyla vurarak yaraladığı söylendi. Birkaç basın mensubu arkadaş da varmış orada, saldırganın görüntüleri kaydedilmiş” dedi.
<< Önceki Haber CHP’li Bülent Tezcan'a silahlı saldırı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER