CHP'li Kalkan: Elektrik kesintileri ile insanlık dışı muameleye maruz kalıyoruz


Mardin Kızıltepe ilçesinde yaşanan elektrik kesintileri yaşamı olumsuz etkiliyor. Kesintiler nedeniyle konutlar ısınamazken, esnaf iş yapamaz hale geliyor. Mağduriyet yaşayan vatandaş duruma tepki gösteriyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kızıltepe İlçe Başkanı Eyyüp Kalkan, yaptığı basın açıklaması ile duruma tepki gösterdi. Kesintiler nedeniyle halkın insanlık dışı bir muameleye maruz kaldığını aktaran Kalkan, çözüm amacıyla yaptıkların girişimlerin ise sonuçsuz kaldığını kaydetti.

Kalkan, "Elektrik yetkilileriyle görüştük. Defalarca sorumlulara yöneldik. Bu büyük sorunumuzu anlattık. Birçok bildiriler yaptık ama hiç bir yerden, kurumdan, çözüm bir yana sorunlarımızın cevabını alamadık. Böyle bir işkenceye maruz bırakılıyoruz. Bizler Kızıltepe halkı olarak el ele verip kendi şehrimize sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandı. Kimsenin, halkın elektriğini kesmeye hakkı olmadığını kaydeden Kalkan, yetkililere seslenerek, "Hükümet, elektrik kesilmelerine karşı feryadımızı kulak ardı ederek çare bulmaya çalışmıyor. Esnafımız aynı perişan durumda. Mahallelerimizde her elektrik kesilmesi bir iki saat değil günlerce elektriksiz kalıyor. Bu soruna acilen çözüm üretmek gerekiyor. Hükümet yetkililerine soruyorum; şehir olarak bizim Antep'ten, Antalya'dan, İzmir'den, Eskişehir'den, Konya'dan, İstanbul'dan, Rize'den ne farkımız var?" ifadelerini kullandı.

CHPli-Kalkan-Elektrik-kesintileri-ile-insanlik-disi-muameleye-maruz-kaliyoruz-1977774.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Kalkan: Elektrik kesintileri ile insanlık dışı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER