Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas ve Manisa'da halka hitap edecek. (Sivas-Manisa-14.00-17.00)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde partili gençlerle buluşacak. Davutoğlu, partisinin Edirne ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek. (İstanbul-Edirne-Kırklareli-12.00-16.00-18.00)

- CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, sabah Kral TV'nin canlı yayın konuğu olacak. Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Gölbaşı ve Polatlı ilçeleri ile Hatay'da halkla buluşacak. (10.00-13.30-18.00 - Ankara-Hatay)

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Osmaniye ve Adana'da düzenleyeceği mitinglere katılacak. (14.00-17.00-Osmaniye-Adana)

- Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Erzurum ile Tunceli'de düzenlediği mitinglere katılacak. (12.00-17.00 - Erzurum-Tunceli)

- Milli İttifak liderleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici, Kayseri'deki mitingde konuşacak. (17.30 - Kayseri)

- Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Şırnak'ta halka hitap edecek. (14.00 - Şırnak)

GÜNCEL

- İçinde silah olduğu iddia edilen MİT'e ait TIR'ların soruşturmasını yürüten Tarsus 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklanan Antalya Cumhuriyet Savcısı Süleyman Bağrıyanık, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Ahmet Karaca, Mersin Cumhuriyet Savcısı Özcan Şişman ve Zonguldak Cumhuriyet Savcısı Aziz Takçı'nın avukatları, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Adana)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hak-İş Konfederasyonu'nun toplu sözleşme törenine katılacak. (10.00 - Ankara)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İstanbul Taksiciler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret edecek. (14.00-İstanbul)

- MHP Trabzon Milletvekili ve 25. Dönem Trabzon milletvekili adayı Koray Aydın, Zorlu Grand Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-Trabzon)

- Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) seçim güvenliğinden sorumlu avukatları basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (13.00-Adana)

DÜNYA

- İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Şanghay İşbirliği Örgütü'nün konferansına katılmak için Rusya'yı ziyaret edecek. ( Moskova )

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile bir araya gelecek. ( New York )

-Çin'de 1989'da yaşanan Tiananmen Meydanı olaylarının 26. yıl dönümü sebebiyle Hong Kong'da protesto eylemleri yapılacak. ( Hong Kong )

-Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. ( Riyad )

SPOR

- Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı, Süper Lig AŞ'nin kurulumu ile ilgili Riva'da toplantı yapacak. (11.00 - İstanbul)

- A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan ile oynayacağı özel ve Kazakistan ile deplasmanda oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçı için Riva'da kampa girecek. Ay yıldızlı ekip akşam saatlerinde ilk antrenmanını yapacak. (17.00-19.00 - İstanbul)

- Türkiye Basketbol 1. Ligi play off yarı final üçüncü maçında Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Ülker İzmir'de karşı karşıya gelecek. (19.30 - İzmir)

- A Milli Kadın Basketbol Takımı, A haberleri'>FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (15.00 - İstanbul)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER