Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününü memleketi Kayseri'de babası Ahmet Hamdi Gül, annesi Adeviye Gül, kardeşi Macit Gül ve akrabalarıyla geçirecek. (Kayseri)

- Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Şanlıurfa'nın Suruç Belediyesi önünde düzenlenecek etkinliğe katılacak. (17.00-Şanlıurfa)

- DSP Genel Başkanı Masum Türker, partisinin İstanbul il başkanlığında düzenlediği bayramlaşma programına katılacak. (15.00-İstanbul)

DÜNYA

- TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları çerçevesinde KKTC'ye gelecek. Yılmaz, ilk olarak KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından kabul edilecek. (Lefkoşa)

- Türk Hava Kuvvetleri Solo Türk Gösteri Ekibi ile Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları Girne Atatürk Anıtı üzerinde hava gösterisi yapacak. (Girne)

GÜNCEL

- Ramazan Bayramı vesilesiyle kapalı ceza infaz kurumlarında bulunan tüm hükümlü ve tutuklulara belirli esaslar çerçevesinde 6,3 ve 2 gün süreli açık görüş başlayacak.
İnfaz edilmekte olan hücreye koyma disiplin cezası olması durumunda hükümlü ve tutuklular, açık görüşten yararlandırılmayacak. (09.00-17.00)

- Tatilcilerin dönüşü sebebiyle karayollarında yaşanacak trafik yoğunluğu takip edilecek. (Çanakkale-Kocaeli-Yalova)

- Suriye sınırındaki gelişmeleri takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

- Ramazan Bayramı ile ilgili yurttaki gelişmeler takip ediliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER