Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya ziyaretinin ardından, Slovakya'nın başkenti Bratislava'ya geldi. Erdoğan, Slovakya Cumhurbaşkanı Andrej Kiska tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak. (Bratislava)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşacak. Davutoğlu, daha sonra seçim çalışmalarını AK Parti Genel Merkezi'nde sürdürecek. (11.30-14.00-Ankara)

POLİTİKA

-TBMM'de AK Parti ve CHP'nin parti grup toplantıları yapılacak. (11.15-13.30-Ankara)

EKONOMİ

-TÜİK, Şubat ayı Dış Ticaret İstatistiklerini yayınlayacak. (10.00-Ankara)

-TÜİK, 2014 yılı 4. çeyrek Gayri Safi Yurtiçi Hasıla verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Şubat ayı Elektrik Enerjisi Üretimi ve İletimi verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

-TCMB, Şubat ayı Para ve Banka İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

-Hazine Müsteşarlığı, 2014 yılı 4. dönem kamu kuruluşlarınca sağlanan Hazine Garantisiz Dış Kredi Stokunu ile Hazine Garantili Dış Borç Stokunu açıklayacak. (10.00-Ankara)

-Hazine Müsteşarlığı, 2014 yılı 4. dönem Türkiye Dış Borç verileri, AB Tanımlı Genel Yönetim Borç Stoku istatistikleri, Kamu Net Borç Stoku istatistikleri, Türkiye Net Dış Borç verilerini açıklayacak. (12.00-Ankara)

DÜNYA

-Yemen'e başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana-Riyad)

-ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İsviçre'de nükleer müzakerelere devam edecek. İran ile P5+1 grubu arasında yürütülen nükleer müzakerelerde çerçeve anlaşmasına ulaşmak için bugün son gün. (Lozan)

GÜNCEL

-DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, 1 Mayıs kararını açıklamak için DİSK Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (11.30- İstanbul)

-Balyoz darbe planıyla ilgili davada sanıkların yeniden yargılanmasına İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (10.00-İstanbul)

-Kayseri Büyükşehir Belediyesi önünde yolcu taşımacılığı yapan servis sahipleri ruhsatlarının iptal edilmesine tepki amaçlı eylem yapacak. (Kayseri)

SPOR

-A Milli Takım, Lüksemburg ile özel maçta karşılaşacak. (21.15-Lüksemburg )

-Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip edilecek

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER