Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- MHP Konya Milletvekili Mustafa Sait Gönen, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de basın toplantısı düzenleyecek. (11.30/13.30 - Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, haziran ayı işgücü istatistiklerini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- TCMB, temmuz ayı Kısa Vadeli Dış Borç istatistiklerini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

- Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, KKTC'yi ziyaret edecek. (Lefkoşa)

GÜNCEL

- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 2015 yılı 2. Dönem İletişim Hizmetleri istatistiklerini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- TESK'in, son dönemde artan terör olayları ve yaşanan gerilimlere esnaf teşkilatı olarak yaptığı, 'Hepimiz Kardeşiz' kampanyasının 2. ayağı yazılı açıklama ile duyurulacak. (09.30 - Ankara)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Çankaya Belediyesi tarafından Yeşilkent Mahallesi Mühye Köyü'nde kurulan Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri'ni ziyaret edecek. (11.00 - Ankara)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığında bir heyet tarafından ilk olarak Çankaya Belediyesi'ne 'Mor Bayrak' verilecek. (15.00 - Ankara)

- 37 bin öğretmen kadrosu ataması, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) merkez bina Başöğretmen Salonu'nda yapılacak. (11.00 - Ankara)

- Eşlerinden, çocuklarından ayrı olan ve birleşemeyen İl İçi Özür Grubu Mağdurları, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) önünde eylem yapacak. (12.30 - Ankara)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi C Grubu ilks maçında Galatasaray, İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. (21.45 - İstanbul)

- Uerobasket2015 çeyrek final ilk maçlarında İspanya-Yunanistan ve Fransa-Letonya karşı karşıya gelecek. (19.30/22.00 - Fransa)

- Beşiktaş ve Fenerbahçe'de A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maçların hazırlıkları devam edecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER