Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - İstanbul)

EKONOMİ

- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci; TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve esnaf temsilcileri ile bir araya gelerek sorunları ve çözüm yollarını görüşecek. (14.00 - Ankara)

GÜNCEL

- Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın da aralarında olduğu 33 isim hakkında 'Tahşiyecilere kumpas' iddiasıyla açılan davaya İstanbul Adliyesi'nde devam edilecek. (09.00)

- Hukukçulardan oluşan bazı dernek ve vakıflar, 'Sarayın Savaşına Karşı Halkların Barışını Savunuyoruz' diyerek Doğu ve Güneydoğu'da yaşananlarla ilgili etkinlik yapacak. (09.30 - Ankara Adliyesi önünde buluşma / 10.30 - Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru ve basın açıklaması / TBMM önünde basın açıklaması / 13.00 - Türkiye Barolar Birliği'ne ziyaret)

- Eğitim Sen yönetimi, Cizre ve Silopi'deki öğretmenlerin ilçelerden uzaklaştırılmalarına ilişkin Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı hakkında suç duyurusunda bulunacak. (14.00 - Ankara)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 17. hafta maçında Kasımpaşa'ya konuk olacak Trabzonspor, İstanbul'a gelecek.

- PTT 1. Lig'de 17. haftanın açılış maçında Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Samsunspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya gelecek. (19.00)

- Süper Lig takımlarının 17. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER