Çikolatadan Putin yaptılar


Rusya'da iki heykeltıraş, sadece çikolata kullanarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in birebir boyutlarında heykelini yaptı.

Rusya'nın St. Petersburg kentinde yarın başlayacak olan Çikolata Festivali öncesinde iki heykeltıraş, 77 kilogram ağırlığında tamamen çikolata kullanarak Vladimir Putin heykeli yaptı. Heykeltıraşlardan Nikita Gusev, heykelin ilginç bir özelliğini de Putin'le özdeşleştirdiklerini söyledi: "Heykelin bir elindeki çikolata yumuşak çikolata ve kolay işlenen türden. Diğer elindeki çikolata ise sert çikolatadan yapıldı. Bu malzeme Putin'e çok uyuyor sanırım. Çünkü o da aynı bu çikolata gibi farklı durumlarda farklı olabiliyor, bazen sert bazen yumuşak oluyor."

İki heykeltıraş, çikolata kullanarak sadece Putin'in heykelini yapmakla kalmamış. Aynı zamanda yine çikolatadan Putin'in köpeği Connie'nin heykelini de yapmışlar.

Festivalin organizatörlerinden olan Mikhail Lyubchenkov, "Bu heykelde onu çikolata ile ölümsüzleştirmek istedik. Geçen yılki festivalde de Papa'ya çikolatadan heykeli verilmişti. Eğer Papa'nın çikolatan bir heykeli olabiliyorsa, bizim başkanımızın neden olmasın?" dedi.

Festival, Rusya'nın St. Petersburg kentinde yarın başlayacak. CİHAN
<< Önceki Haber Çikolatadan Putin yaptılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER