Çorum'da yılın ilk bebeği 'İnci Fatıma'


Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni yılın ilk bebeği saat 00.03'de dünyaya geldi. 2 kilo 940 gram doğan kız bebeğine 'İnci Fatıma' adı verildi.

Yeni yılın ilk dakikalarında Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen doğum ile Serkan-Asuman Akoğlu çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi. 2 kilo 940 gram ağırlığındaki kız bebeğin adı 'İnci Fatıma' oldu.

Saat 00.03'de dünyaya gelen İnci Fatıma'nın babası Serkan Akoğlu ve yakınları, doğum haberini duyunca büyük sevinç yaşadı. Servise kaldırılan anne ve minik bebeğini ilk olarak gece yarısı hastaneye gelen Çorum Valisi Ahmet Kara ve eşi Mesude Kara ziyaret etti.

Serkan-Asuman Akoğlu çiftini tebrik eden Vali Kara, "Allah bağışlasın. Allah analı-babalı büyütsün. Hem İnci hem de Fatıma adı fevkalade güzel. İsmine layık olur, bahtı da açık olur inşallah. İnci Fatıma yeni yılla beraber geldi. 2016'nın ilk bebeği oldu. Memleketimize inşallah barış, kardeşlik hakim olsun. Bu çocuklar da büyüdükleri zaman hem refah, hem kardeşlik, hem de huzur içinde yaşasınlar. Rızıkları da bol olsun." dedi.

Vali Kara'nın eşi Mesude Kara da İnci Fatıma'ya altın hediye etti. CİHAN
<< Önceki Haber Çorum'da yılın ilk bebeği 'İnci Fatıma' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER