Davutoğlu, parti otobüsü üzerinden seslendi


Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi için gelişinde salon dışında bekleyenlere parti otobüsü üzerinden selamlama konuşması yaptı.

Davutoğlu, Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikle ilgili, şunları kaydetti: "Türkiye'nin 81 vilayetinin ruhu da gönlü de yüreği de burada bugün. Gençler sizin her birinizi alınlarınızdan öpüyorum. Sizler böyle soğuğa fırtınaya her türlü siyasi ya da iklime dayalı boraya dimdik durdukça, ayakta oldukça AK Parti davası ilelebet hak yolda yürüyecektir. Her birinizin gözündeki ışığı kalbindeki iman ruhunu, zihnindeki Türkiye aşkını görüyorum. Burada bu dava bayrağını büyük bir dirayetle iki seçim geçirerek götüren ve bugün kardeşine devredecek olan Abdurrahim (Boynukalın) kardeşim burada."

Bir gençlik kollarının iki seçim çıkarması kolay olmadığına işaret eden Davutoğlu, "Ama o gençlik kolları, AK Parti'nin gençlik kollarıysa 81 vilayetin meydanlarını doldurur ve gençlik kolları neymiş herkese gösterir. Abdurrahim kardeşime ve ekibine teşekkür ediyorum. İstanbul il başkanlığımızdan, şimdi genel merkez gençlik kolları başkanlığına gelen Melih (Ecertaş) kardeşimiz...O da İstanbul'da büyük meydanları doldurdu. Şimdi de inşallah bütün Türkiye'de hizmet edecek. Hep beraber, el ele yeni Türkiye'ye barış içinde, huzur içinde alnımız ak yürüyeceğiz inşallah." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Davutoğlu, parti otobüsü üzerinden seslendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER