Diyarbakır'daki patlamada çevre binalar zarar gördü


Diyarbakır'da meydana gelen patlamada çevredeki binalar zarar gördü. Şehitlik Mahallesinde dün gece zırhlı polis aracının geçişinin hemen ardından patlatılan bombanın şiddetiyle çevredeki ev, iş yerlerinin camları kırıldı. Vatandaşlardan Ayşe Gül, "Gece saat 11 sıralarında bir gürültü ile uyandık. Kızım dedi anne camlar kırıldı, bir koştum baktım ki binamız sallanıyor. Bütün binanın camları kırılmış. Ne bileyim o anda çok korktuk." dedi.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi'ndeki Sezai Karakoç Caddesi'nde dün gece rögar kapağına döşenen bombalar, zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlama herhangi bir can kaybı yaşanmazken çevredeki birçok ev, işleri ve araç hasar gördü. Patlamadan etkilenen vatandaşlar, akrabalarının yanlarına yerleşti.

Vatandaşlardan Servet Gül, "Büyük bir gürültü ile patlama meydana geldi. Biz önce ne olduğunu anlayamadık. Daha sonra ön tarafa doğru geldiğimizde camların kırıldığını gördük. Sonra aşağıya baktığımızda rögarın patladığını gördük. Bomba olduğunu anladık." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Diyarbakır'daki patlamada çevre binalar zarar gördü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER