Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman? 2013

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ne zaman hangi kanalda?

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman? 2013

Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.
   
İNÖNÜ'DE SON DERBİ

Süper Lig'in üst sıralarında yer alan ve lider Galatasaray'ı olan takiplerini sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe 'nin bu mücadelesi tarihe geçeecek. Sezon sonu yıkıma gidecek olan BJK İnönü Stadyumu, tarihinde son kez bir derbi maça ev sahipliği yapacak.

KİMSE KAYIP İSTEMİYOR

Cumartesi günü lider Galatasaray'ın Eskişehir deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılarak puan kaybetmesi, bu karşılaşmayı iki ekip için de oldukça önemli hale getirdi. Ligde topladığı 40 puan ile Galatasaray'ın 7 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, bu maçı kazanarak hem Beşiktaş ile olan puan farkını açmak hem de Galatasaray ile olan puan farkını 4'e indirmek istiyor.

Beşiktaş ise 23 haftası geride kalan ligde 10 galibiyet 9 beraberlik 4 mağlubiyetlik bir performans sergiledi. Topladığı 39 puan ile Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde bulunan Siyah Beyazlılar da bu maçı kazanarak hem ligde ikinci sıraya yükselmek, hem de Galatasaray ile olan puan farkını 5'e indirmek istiyor.

FENERBAHÇE'DE EKSİK YOK

Ligde Galatasaray'ı olan takibini sürdüren Fenerbahçe'de ise eksik oyuncu bulunmuyor. Cezası biten Raul Meireles ile sakatlığı düzelen Sezer Öztürk'ün yanı sıra hafif sakatlığı geçen ve son antremana katılan Miroslav Stoch, son antremana katıldı. Öte yandan Recep Niyaz U18 A Milli takımında yer aldığı için antrenmana katılmadı. Aykut Kocaman, bu zorlu derbide elindeki tüm oyunculardan faydalanabilecek.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

McGregor
Gökhan Süzen
Olcay

FENERBAHÇE

Gökhan Gönül
Kuyt
Sow

STAT: BJK İnönü
SAAT: 19:00
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: Lig TV -Samanyoluhaber.com
<< Önceki Haber Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman? 2013 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER