Efe: Gönüllü Teşekküller Platformu AK Parti'nin arka bahçesi haline getirildi


SP ile BBP'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın Denizli 1. sıra adayı Mehmet Efe, Gönüllü Teşekküller Platformu'nun, AK Parti'nin arka bahçesi haline getirildiğini söyledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi Denizli Gönüllü Teşekkülleri'nin, sokak sokak dolaşarak Başbakan Ahmet Davuoğlu'nun yapacağı mitinge adam toplamasına tepki gösteren Efe, Asrimezarlıkiçi Camisi İmam Hatibi Hüseyin Ekici'ye de, "Cemaati topla gel." denmesinin yanlış olduğunu ifade etti: "Memura siyaset yapma hakkı verdiniz de biz mi bilmiyoruz? Sayın Zeybekci, devletin imamı Hüseyin'e, 'Cemaati topla gel.' diyorsunuz. Siz mitinglerinizi, devletin imkânlarıyla ekmek elden su gölden yapıyorsunuz."

'BUNLAR KİMİN GÖNÜLLÜ TEŞKİLATI?'

Türkiye'de her kesimden dernek ve STK'lerin olduğu gönüllü teşekküllerin, artık AK Parti'nin arka bahçesi haline getirildiğini savunan Milli İttifak adayı Efe, "Bunlar kimin gönüllü teşkilatı? Toplantılarda açıklama yapan temsilciler, kendi görüşlerini mi yoksa bütün platformun görüşlerini mi açıklıyor? Mitinglerinize zorla mı insan toplayacaksınız? Onların sizi sadece alkışlamasına izin vereceksiniz. Kamuda çalışan taşeron işçiler haklı tepkilerini dile getirecekler, Cumhurbaşkanımız onlara, 'Nankörlük yapmayın, sesinizi kesin.' diyecek ve susturacak. Onların haklı olarak tepkilerine tahammül edemeyecek, onlara hakaret edecek. Bir anlık hayatımıza hükmedemediğimiz bu dünyada, menfaat için bu kadar fırıldak olmamızın anlamı yok." şeklinde konuştu.

Bakan Zeybekci, Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu'nun düzenlediği kahvaltıda İmam Hatip Ekici'den, cemaati toplayıp AK Parti mitingine getirmesini istemişti. CİHAN
<< Önceki Haber Efe: Gönüllü Teşekküller Platformu AK Parti'nin arka... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER