Ekrem Dumanlı'dan havuzun 'aranıyor' iddiasına cevap

Eski Zaman Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, hakkında yakalama kararı alındığı ve polisten saklandığı haberlerini yalanladı.

Ekrem Dumanlı'dan havuzun 'aranıyor' iddiasına cevap

Havuz medyası bugün, Eski Zaman Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı hakkında 18 Eylül'de yakalama kararı alındığı ve Dumanlı'nın 50 gündür polisten saklandığını iddia etti. 


Ekrem Dumanlı havuz medyasında çıkan haberleri yalanlayarak "Bunca zamandır aranıyorsam bunu ben ve avukatlarım neden bilmiyor?" dedi.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Dumanlı, şunları aktardı; Yandaş medya 50 gündür arandığımı yazmış. Bunca zamandır aranıyorsam bunu ben ve avukatlarım neden bilmiyor? Savcılık “soruşturmanın gizliliğini ihlal” edeceğine beni çağırabilir, ifademi alabilirdi. Soruşturmada iyi niyet de görmüyorum adalet de. Yapılanları kamu vicdanına ve Allah’a havale ediyorum.


DUMANLI'NIN AVUKATLARI: YİNE ALGI OPERASYONU YAPILIYOR

Öte yandan yazılı açıklama yapan Ekrem Dumanlı'nın avukatları da müvekkilleri hakkında savcılık tarafından kendilerine ulaştırılan bir tebliğin olmadığını vurguladı. Yeni bir algı operasyonu yapıldığına dikkat çeken açıklamada, 'savcılık eğer ifade almak istiyorsa neden bunu normal hukuki yollardan yapmamaktadır?' denildi.

<< Önceki Haber Ekrem Dumanlı'dan havuzun 'aranıyor' iddiasına cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER