Korkmaz: 'Lösemiye karşı hepimiz kardeşiz' sloganıyla farkındalık yaratacağız

Korkmaz: 'Lösemiye karşı hepimiz kardeşiz' sloganıyla farkındalık yaratacağız

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, kardeş okul Bafra Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, ayrıca veliler Bafra Kaymakamı Halis Arslan'ı ziyaret etti.

Ziyarette Lösev Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, şu ifadeleri kullandı: "Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), önderlik ettiği çocukları ve genç nesilleri bilinçlendirmek için 'Lösemiye Karşı Hepimiz Kardeşiz' sloganı ile farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. 1998 senesinde kurulan Lösemili Çocuklar Vakfı, bugün kayıtlı 18 binin üzerinde hastasına sağladığı maddi, ayni ve sosyal destekler vermektedir. Bafra'da hasta olan ailelerimize ve çocuklarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizler de lösemili çocukların ailesi olarak, gönüllü olarak ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri yaparak maddi ve manevi olarak yanlarında yer alıyoruz. Kaymakamımız Halis Arslan her zaman bizlerin destekçisi olduğunu hissettirmiştir. Her türlü sorunumuzda bizlerin yanında olmuşlardır. Bu destek bizler için çok değerlidir. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyoruz."

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, LÖSEV'in çalışmalarını yakından takip ediyorum. Her zaman çocuklarımızın maddi ve manevi olarak yanlarında olacağız." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Korkmaz: 'Lösemiye karşı hepimiz kardeşiz' sloganıyla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER