Emniyet Müdürü Zeybek'in fotoğraf hassasiyeti

Emniyet Müdürü Zeybek'in fotoğraf hassasiyeti

Yaklaşık iki yıldan bu yana Adana'da emniyet müdürlüğü yapan Cengiz Zeybek, son aylarda verdiği kilolarla adından söz ettiriyor.

Önceki yıl ocak ayında Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'dan boşalan koltuğa oturan 53 yaşındaki Zeybek, son aylarda büyük oranda kilo verdi. Zeybek'in yaklaşık 25 kilo verdiği tahmin ediliyor. Emniyet müdürü Zeybek'in kilo vermesine rağmen gazetelerde eski fotoğraflarının yer alması üzerine emniyet müdürlüğü basın bürosu açıklama yaptı.

Emniyet Adana Basın Halklar İlişkiler Bürosu, gazetelerde yer alan müdür Cengiz Zeybek'in eski fotoğraflarının kullanılmasının önüne geçmek için yeni fotoğraflarını gazetecilerle paylaştı. Emniyet Müdürlüğü'nden gönderilen metinde; "Arkadaşlar bundan sonraki yapacağınız haberlerde sayın müdürümüzün bu resimlerini kullanırsanız seviniriz. Daha önceki kullandığınız resimler eski, bu resimler yeni." denildi.

Zeybek, Adana'ya Ocak 2014'te gelerek koltuğa oturmuştu. O günkü haliyle en az 100'ün üzerinde kiloya sahip olan emniyet müdürünün, kısa zamanda zayıflayarak 80 kiloya düştüğü öğrenildi CİHAN
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Zeybek'in fotoğraf hassasiyeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER